Eerste Graaf van Loonstraat 6a – 5921 JC – BLERICK

Geboorte datum 28-09-1920
Datum overlijden 01-01-2007

Met respect denken we terug aan Zr. Imeldi. Ze was een vriendelijke vrouw, echt geïnteresseerd in het welzijn van de medemensen die ze op haar levenspad tegenkwam. Ruim 40 jaar werkte ze als kleuterleidster in verschillende scholen.
Ze kon goed met de kleuters omgaan en met de ouders onderhield ze goede contacten. Zo bezocht ze troyuw Marokkaanse gezinnen. Graag nam ze de zorg voor de kapel op zich in Venlo en in het Annaklooster. Alles wat ze deed gebeurde met grote zorg en aandacht. Ze was behoudend van aard en hield niet van veranderingen. Toch probeerde ze er altijd weer iets positiefs in te vinden. De laatste jaren waren moeilijk . Ze kreeg te maken met ziekte en verlammingen.
Ze wist oplossingen te bedenken. Haar motto was: “Alles is therapie” en zo vond ze weer zin in het leven. Ook was ze diepgelovig. Dat kwam goed tot uiting in de teksten voor vieringen en diensten. Voor Kerstmis werd ze opgenomen in het ziekenhuis. Ze kon niet meer eten en onderzoek wees uit dat ze ongeneeslijk ziek was. Haar leven liep ten einde. Ze had het niet zo vlug verwacht en heeft moeilijke dagen gehad. Toch nog vrij plotseling inze in de eerste nacht van het nieuwe jaar overleden. Moge zij haar eeuwig thuis gevonden hebben bij God.