Eerste Graaf van Loonstraat 6a – 5921 JC – BLERICK

 

Zr. Margo werkte lang in het ziekenhuis in de nachtdienst en op de operatiekamer. Na haar pensionering werd zij vrijwilligster in Martinushof, waar zij zich ook helemaal inzette voor de bewoners. 

In die tijd woonde ze in het Schoolhuis en kon ze haar hobby – eten klaar maken – gebruiken, daar genoot ze van. In Martinushof bezocht ze veel bewoners, vooral de eenzamen die geen kinderen of andere familie hadden of van wie de familie te ver weg woonde. Ze bracht iedere dag de Communie rond voor degenen die graag te Communie gingen. Ze kon genieten van de natuur en ging graag fietsen en wandelen in de bossen en in de omgeving van Tegelen. Op een gegeven moment namen haar krachten af en moest zij ook dit werk opgeven. Ze is naar Boxmeer gegaan waar twee groepen van onze zusters waren. Voor hen heeft ze gedaan wat ze nog kon. Stil zitten was niets voor haar. Ze wilde er nu zijn voor haar medezusters, met de rolstoel de tuin in, hier en daar een praatje maken, fruit klaar maken enzovoort. Ze hield van lezen; daar kon ze nu tijd voor nemen en rustig er van genieten.
Na een leven van zich inzetten voor de medemensen is zij overleden op 6 juli 2006. Ze was 86 jaar. Dat zij ruste in vrede en mag leven bij God.